Avots: www.portativie.com

Akcijas portatīvais dators Acer eMachine 528

Acer eMachine 528. Pieejamā mobilitāte. Uzticams palīgs par izdevīgu cenu!


Ērts lietošanā, konservatīvs pēc dizaina un ļoti izdevīgs. Tas ir Acer eMachine 528 – uzticams un vienkāršs dators, kas aprīkots ar visu nepieciešamo produktīvam darbam. Bet tā galvenā priekšrocība salīdzinot ar citiem portatīvajiem datoriem ir neparasti zema cena – tikai 245Ls!

Acer eMachine 528 ir lielisks dators ikdienas ofisa programmu lietošanai, Interneta lapu pārlūkošanai un saziņai internetā. Neskatoties uz salīdzinoši zemu cenu, šajā datorā ir viss, kas nodrošina mobilo izklaidi un pārvietojamu darba produktivitāti.

Smalks un viegls, Acer eMachine 528 ir pietiekami nopietns, lai darbs ritētu ātri un mācību process būtu patīkams. Komfortu vairo arī spilgts un kontrastains displejs. Iebūvētā web kamera un bezvadu pieslēgums 802.11 B/G/N piedāvā iespēju sazināties ar saviem draugiem un radiniekiem jebkurā datora lietotājam ērtā laikā un vietā.

Šis dators ir aprīkots ar Intel ® Celeron, kas atbalsta ikdienas multiuzdevumu darbību. Pieslēgt datoru pie lielformāta televizora vai projektora var ar HDMI porta palīdzību. Matēts Acer eMachine 528 korpuss izskatās prezentabli, un pirkstu nospiedumi uz tā nav redzami.

Tehniskā specifikācija:

Celeron X 2 T3500 procesors ar 2.1GHz/1MB frekvenci
integrētā videokarte
HDMI izeja, 3 USB 2.0 porti
4GB DDR3 (1066MHz) operatīvā atmiņa
320GB 5400 rpm cietais disks
15,6’’ HD ekrāns ar 1366×768 izķirtspēju
DVD +/-RW optiskā iekārta
integrētā 0.3 M Web camera
Qwerty Eng/Rus tastatūra
akumulatora darbības laiks ~ 3 stundas
Wireless 802.11 B/G/N
svars - 2.5 kg


Kvalitatīvas komponentes, pievilcīgs dizains un pieejama cena padara Acer eMachines 528 par sabalansētu un lielisku izvēli. Ja lūkojaties pēc kvalitatīvas darba mašīnas ikdienas lietošanai, tad Acer eMachines 528 ir lielisks risinājums.

Dāvanā – portatīva datora plecu soma 13Ls vērtībā!